A szabad világ sajtója egyetlen napot sem mulaszt el, hogy nyomtatott betű formájában ismertesse az állítólagos terrorista égbekiáltó bűnét, a szeptember 11-i New York és Washingtoni terrorista akciót.

Azóta Osama bin Laden neve többbször jelent meg nyomtatásban, mint George Bush amerikai elnöké, vagy Tony Blair angol miniszterelnök neve. Pedig az utóbbi kettô mindent elkövet, hogy naponta jelenjenek meg a Tv képernyôjén, hogy fenyegetéseiket unos-untalan megismételjék, Osama bin Laden élve vagy halva a kezükre fog kerülni terrorista társaival együtt.

Arról már kár szót is veszetegetni, hogy eddig miért nem hozták nyilvánosságra a bizonyítékokat, amelyek minden kétséget kizárólag alátámasztják Osama bin Leden bűnösségét a szeptember 11-én történtekért.

A válasz, ha errôl szó esik, csupán annyi: – biztosági okok miatt tartják vissza, ami szintén nem elfogadható válasz.

Legyen szabad visszafordítani az idô kerekét, és megemlékezni pár szóban egy igazi terroristáról, akit valójában nevezhetünk a terrorizmus szülôapjának. Ugyanis a háborúkban a katonák szemtôl-szembe harcolnak egymással, és nem alattomosan, ahogy ez divat lett a 20. században. A terrorizmus szülôapja 1913-ban szüle-tett Oroszországban, Brest-Litovsk városában, neve: MENACHEM BEGIN.

Közvetlen a második világháború kitörése elôtt, 1939-ben a Vörös Hadsereg lengyel tagozatában teljesít katonai szolgálatot. Eddig még ki nem szivárgott okok következtében a Szovjetunió engedélyt ad részére, hogy kivándoroljon Palesztinába, ahol mint ismeretlen kisegítô, csatlakozik az ott állomásozó és rendfenntartó Brit Hadsereghez.

Mivel mint hithű cionista, aki elkötelezett híve egy zsidó állam megalapításának Palesztina földjén, 1944-ben elhagyja a Brit Hadsereget, és csatlakozik az úgy-nevezett IRGUN ZVAI LEUMI nevű cionista terrorista csoporthoz, ahol rövidesen vezetôként tűnik ki terrorista atrocitásokkal, amiket csoportjával a legkegyetlenebb módon hajt végre.

1946. április 25-én TEL AVIV városában éjszakázik egy angol katonai autó, több alvó angol katonával. BEGIN és terrorista csoportja meglepi az alvókat, és a gépkocsiparkban legyilkolják az angol katonákat.

1946. julius 22-én BEGIN terrorista csoportja felrobbantja a KING DAVID Hotelt. 97 halott, akik között vannak angol katonák, ápolónôk és arab polgárok. A sebesültek száma több száz, akik közül a legtöbb egy

életre nyomorékká vagy vakká válnak.

1947. március 31-én BEGIN terrorista csoportja elôre kitervezett bombázást hajt végre a Jeruzsálemi tiszti klubban. Tíz ártatlan áldozata van az aljas merény-letnek.

1947. április 18-án BEGIN terrorista csoportja katonai kórházban helyez el bombát. Az áldozatok száma ismeretlen.

1947. április 20-án BEGIN terrorista csoportja VÖ-RÖSKERESZTES KÓRHÁZAT bombáz. Az áldozatok száma ismeretlen.

1947. julius 12. BEGIN terrorista csoportja elrabol két angol katonát. Név szerint Mervyn PAICE-t és Clifford MARTIN-t. Elôször megkínozzák ôket, majd megölik a két 19 éves, ártatlan katonát. A gyilkosság után a holttestekben robbanószert helyeznek el avval a szán-dékkal, ha megtalálják a holttesteket, még több áldozat haljon meg. Szerencsére tervük nem jár sikerrel.

1947. szeptember 16-án BEGIN terrorcsoportja Tel Avivban kirabolja a BARCLAY Bankot. A rablás közben a támadást megakadályozni akaró három rendôrt, akik már sebesülten fekszenek, kegyetlenül meggyilkolják.

Az angol kormány a BEGIN névre hallgató tömeg-gyilkos terrorista fejére 50 ezer dolláros vérdíjat tűz ki, de elfogni nem tudják.

1948. februárjában BEGIN terrorcsoportja Jeruzsá-lemben meggyilkol három sebesült rendôrt a kórházi ágyon.

1948 április 10-én BEGIN terrorcsoportja megrohanja DEIR YASSIN nevű falut, és a védtelen, fegy-vertelen lakosságból kegyetlenül megölnek 254 ártatlan embert. A terrorakció célja, hogy a palesztinai arabok félélmükben hagyják el a házaikat, hazájukat. Az áldozatok között volt 25 állapotos asszony. A Vöröskereszt a helyszínen 150 megcsonkított holttestet talál.

Közben megszületik Izrael állam, és kezdetét veszi a palesztinok mesterséges bántalmazása, üldöztetése.

A kegyetlen terrorista Menachem BEGIN büntetlenül megússza az új állam megalakulását, sôt ismert izraeli politikus lesz belôle, majd Izrael miniszterelnöke.

1977-ben, ha hiszik, ha nem – Menachem BEGIN, az egykor körözött terrorista tömeggyilkos, mint IZRAEL miniszterelnöke megérkezik az Egyesült Államokba, mint ünnepelt vendég. A meghívást az akkori USA elnöknek, Jimmy Carternek köszönheti, – vörös szônye-ges bevonulással – a Fehét Házba. Dicsôség neked demokrácia!

Majd megtörténik a Libanoni invázió, melyben ismét BEGIN vezetô szerepet visz. Az már nem számít, hogy az izraeliek által végrehajtott libanoni holocaust 20.000 polgári halottat és 60.000 súlyos sebesültet eredménye-zett. BEGIN megint ünnepelt vendég lesz 1982-ben a Fehér Házban.

Lehetséges, hogy ,,érdemeinek” elismeréseként választották meg miniszterelnöknek, és így érdemelte ki a kétszeres meghívást is az Egyetemes Államokba.

Az már csak hab a tortán miniszterelnöki működése folyamán, hogy az amerikaiak által létrehozott légi hadereje lelôtt egy fegyvertelen líbiai repülôgépet. 109-en haltak meg. Majd megtámadtak egy fegyvertelen amerikai hajót (USS Liberty), amelyen megöltek 34 amerikai tengerészt, és megsebesítettek 171-et.

Csodálkozunk, ha ezek után születik egy OSAMA bin LADEN….?

Révffy László

(Angol és amerikai sajtónak is megküldve angol nyelven!)

 

Itt egy videó is a következményekről…

https://www.youtube.com/watch?v=f_snuNvA6u8
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://maitos.blog.hu/api/trackback/id/tr593519673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása