Magyar Jézus

2009.12.21. 14:12


Magyar az Isten fia?

 

 

 

 

 

 

Farkas Nándor dolgozata

I. Évfolyam

2009-2010

 

Farkas Nándor

Nap-nép

 

Betűz a nap az égre,

Lánggal vagyon írva,

Ha még nem is lobog,

De pattan már a szikra.

 

Éled a parázs,

Mert fújja új idők szele,

Elmúlik lassan,

A könyörtelenek tele.

 

Virágba borulnak

A Magas fák újra,

Fényes fenyvesek közt,

Szép jön majd a búra.

 

Egek égnek, a tüzek ragyognak,

Sötétség tüzei újra csillognak.

Lebegő levegő, főd födő, födő,

Ezen szózat legyen Új Világ, köszöntő!

 

 

 

Farkas Nándor

Magyar az Isten fia?

 

Megismeritek, a magyarok Istenét! Szól a mondás, de vajon mit takarhat ez? A többi népnek miért nincs hasonló mondata. S a magyar miért magyarázza, a német meg nem németezi a dolgokat? A magyar nép ősisége számomra nem kérdéses. Mióta ember él a földön, azóta magyar él a földön. Bár ezek a kijelentések a világban nagyon kirekesztőek, soviniszták. Pedig valószínűleg csak az igazságot mondom ki, csak manapság az igazság gazság, a gazság igazság. De hogy miről is akarok beszélni? Azt most kezdem el csak igazán.

Szóval! Élt egy Jézus nevezetű egyén a földön valaha. Talán mondanom se kell ő a leghíresebb ember a világon. Na, már most Jézus nem azt a hitet oktatta, amit ma a Vatikánból hirdetnek. A római katolikus hit nem teljesen igaz hit. A katolikus egyetemest jelent. De felteszem a kérdést, hogy lehet egyszerre valami római és egyetemes is? Hát ez kizárja saját magát! Akkor ez most az egyetemes vagy a Római hit? Élt 2000 éve Jézus, aki szeretetre tanította az embereket Galileában.  Ez a hit, amit ő oktatott, a szittya-keresztény hit volt! Mint tudjuk a magyarok ősei a szittyák, (is) de még annyi néven emlegetik őket, hogy felsorolni is nehéz lenne. Szóval az igaz keresztény hit, amit a magyarok is vallottak. S van, aki még mai napig ezt az ősi vallást vallja (Szittya keresztény). Jézus arra tanított, hogy szeresd a te Istened, a szeretetre. Ugyanis aki szeret, az nem bűnözik. Ebben az időben pedig akkora volt a bűnözés, hogy a törvényeket kőtáblába kellett vésni, amit ráadásul a zsidó nép el se fogadott. Abban az időben nem volt se zsidó egység, se az állam nem volt meg 12 zsidó törzs volt, amiből 10 törzs háborúban állt, a 2 különösen agresszív judeai törzsel. A zsidók úgy könyörögték ki maguknak azt a földet az Istentől, ahol most is vannak. Mi magyarok, ezt a Kárpát hazát, megkaptunk annak idején ajándékba tőle. Szóval Jézus vagy Jesse akinek a neve jelentése az, hogy „Egy” tőlünk, magyaroktól származott, mivel tudjuk, hogy Boldogasszony Szűz Mária pártus hercegnő volt „Adiabene pártus hercegnő”!

A Talmud is írja:

 „Mária, aki kormányzók és királyok leszármazottja volt, ácsokkal kurválkodott.” 

Nos, az eleje igaz a vége meg sértegetés és gyalázat, ami a Talmud sajátja, végig agresszív könyv. Ebben az időben a Szittya birodalom, ami egybe fonódott a Pártus birodalommal minden téren, ezen birodalomból származó nő volt Mária is. Jézus apját nézve pedig az Isten volt! Szeplőtelen fogantatás! Jézus megszületet megtestesült Isten! Már 12 éves korától kezdve tanított. Mária annyira magyar volt, hogy Szent István halála előtt visszatért a magyarok hitére, a Keresztény hitre s Boldogasszony Szűz Máriának ajánlotta fel az országot. Igazán visszafordulhatna már ez a nép a régiekhez, mert ők nem hagytak el minket, mi hagytuk el őket. Szóval további tények Jézus hovatartozására, aki Galilea goyimban vagyis „nem Zsidó földön” (ez a jelentése) született Hierosolyma vagyis Szent Sólyom városa alatt Betlehemben, emlékezz a Turulra. Hierosolymától 10 km-re Scytapolis volt, vagyis Szkíta város! Szóval igazán beláthatnánk, hogy az akkori Galilea az akkor ismert világ legnagyobb birodalmának a fennhatósága alatt állt. S Galileában akkor nem zsidók éltek, hisz Jézus tanai teljesen ellentétesek voltak a zsidó érdekekkel, és minden egyes szóért, amit akkor kimondott megkövezték volna a zsidók. Judeában nem is akart járni ez délebbre van Galileától, mégpedig azért nem, mert ott, meg akarták őt ölni. S mint Márk is írja az evangéliumban „S méne az ő hazájába” összesen ennyi feljegyzés van arról, hogy Jézusnak vagyis „Egynek” hol van a hazája. De abban az időben miért is kellett volna írni azt, hogy hol is van az ő hazája, mikor mindenki tudta, hogy ő abból a nagy virágzó birodalomból származik, mely a mi őseinknek a hazája volt abban az időben! Ebbe a birodalomba pedig a Kárpát-medence is beletartozott.  

 „Jézus: Szkitiába. András: De uram Szkitia a fél világ. A Tarim medencetől a Karpát medencéig terjed. Jézus: A mieink Szkitiájába menj el.”

András hona a Kárpát-medence. Így Jézusé is. Én nem sajátítom ki Jézust, de azért jó lenne már észrevenni, kik is a mi őseink és hőseink, egészséges öntudat kell a gyerekeknek, hogy ismerjék a múltat, amit tisztelhetnek, ezáltal, legyen jövőjük, amit meg megbecsülhetnek. További tények a történelemből. Judea eladta Jeruzsálemet az asszíroknak, akik betelepítették a szumírokat(sumér) délre az ő nevük ezentúl, szamáriaiak…  Később a pártusok felszabadították őket. Majd Heródes a Szörnyeteg, zsidósításba kezdett Galileában és behívta a Rómaiakat Jeruzsálembe! Akik ugye később elítélik Jézust, bár nem szívesen teszik.

Pilátus sokat beszél a zsidókkal és kérdi: Miért ítéljék el? De ő végig pártatlan marad. De tudja, hogy Jézus ártatlan s bizonyosságot tesznek neki Nikodémusz a 12 tanítvány és sok ember elmondja, milyen csodát tett vele Jézus. De az a legnagyobb bűne, hogy a csodákat szombaton is művelte. Már Pilátust becsmérlik, hogy nem tiszteli Cesart. Megpróbálja megmenteni azzal, hogy Barabást egy gyilkos és Jézus között a tömeg választhat, melyik kapjon szabadságot (Kovásztalan kenyér ünnepi szokása). A tömeg Barabást választja. Pilátus rámutat Jézusra s a tömeg felé néz, és ezt mondja: Íme, az ember! Vagyis ellentétet vél felfedezni a zsidó tömeg és Jézus között ugyanis Jézust emberibbnek tekintette, mint ezt a vérszomjas tömeget. Megmossa kezét, arcát nincs köze a dologhoz.

„Pilátus: Ártatlan vagyok ennek az igazságosnak a vérétől, ám ti lássátok.” „Zsidók: Az ő vére rajtunk és magzatainkon”  

Megint megpróbálta őt megmenteni azáltal, hogy halálosan megkorbácsolja! Ugyanis, ha életveszélyesen megsérül valaki, akkor őt már nem lehet megfeszíteni. De a tömeg nem hagyja, annyiban követelik, hogy megfeszítsék. Nem hagytak választási lehetőséget. Jézus többször elesik, segítenek neki vinni a keresztet, amit a szétroncsolt hátán kellett cipelnie. Megfeszítik. Egy napfogyatkozás történik, mikor Jézus a kereszten van. A római katona beleszúrja a lándzsát, mert ezek után még mindig él Jézus, egyenest a szívébe. Meghasad a templom kárpitja. a Halála előtt „Él” után kiált!

Nikodémus XI.

1. [A”hatodik” órája volt a napnak, amikor sötétség lett a Földön, mert elapadtak a Nap sugarai. A nap „kilencedik” órájában kettérepedt a templom kárpitja, és Jézus hangos szóval így kiáltott: „Atyám! A Te kezedbe adom lelkemet” – Az ott lévő százados látva a történteket, dicsérte Istent, mondva: „Igaz ember volt ez!” – Az egész csődület pedig, akik szemtanúk voltak, melleiket kezdték ütögetni.]

Feltámadása után megkérdezték tőle az apostolok, hogy mi volt a legrosszabb, ami vele történt s erre Jézus azt feleli. Amíg cipelte a keresztet az volt a legrosszabb. Innen az a mondás mindenkinek megvan a maga keresztje. Őseink tudták azt, hogy nekünk közünk van Jézushoz.

„Magyarország Népek Krisztusa.”

 Vagyis ezzel a néppel ugyan így bántak, bánnak, mint Jézussal! Bár közölném, hogy Magyarország a jelenben a feltámadás éveit éli! Most érkezett el a mi időnk újra. További tények. Jézus meghalt majd 2000 éve. Atilla 1500 évvel ez előtt halt meg. Szittya hun avar magyar folytonosság van. Ezt világosan kell látni. Atillának Jézus angyala jelent meg mikor Róma közelében járt már a hadseregével s azt mondta neki:

„Ne támadd, meg Rómát itt nyugszanak apostolaim, ha így teszel, megkapod a koronát.”

Méghozzá azt a Szent Koronát, amit áltudósok úgy gondolnak, hogy Bizánctól meg Rómától kaptunk. Amikor az amerikaiak elvitték a koronát s visszahozták akkor kétszer is oda akarták adni azt a Római Katolikus egyháznak, de ők kétszer is visszautasították mondván:

 Ez sosem volt a Római Katolikus egyház birtokában!”

Tehát akkor honnan is jöhetett a Szent Korona? Ezt a koronát a magyarok ezekkel a jelzőkkel illették: Élő Jézus, Apostoli Szent Korona, Fénylő Csillag, Angyali Szent Korona. Címerünkön a mai napig angyalok állnak nem úgy, mint a nyugatiaknál, sárkány meg állatok. Nem mindegy az sem, hogy az milyen állat. A magyar címert angyalok tartják, a címer felett a Szent Korona. Szent István Boldog Asszony Szűz Máriának ajánlotta fel az országot. Vagyis Jézus anyjának. Ez volt 1000 évvel ezelőtt. Látjuk, hogy 500 évenként történik valami változás a magyarokkal. És Mátyás király 500 éve uralkodott. Mátyás király volt az utolsó magyar király. Ő pedig tudta, hogy neki nem az a feladata már, hogy tovább vigye az országot, ő már elfogadta, hogy itt a vége.

Egy történet:

„Nagyböjt idején Mátyás annyira éhes volt, hogy muszáj volt ennie valamit. Egy pap átnyújtotta neki a fügét, s kérdezte: Füge? Mátyás így felelt: Füge. S meg ette a fügét.”

A füge azt jelenti: Vége. Elfogadta a sorsát. S vele együtt a magyar nép is elfogadta a sorsát.  Most pedig az akkori nemzethalál után 500 évvel annyi megpróbáltatás után még mindig itt vagyunk ez a kivérzett meggyötört nemzet és 15 millióan vagyunk. Még sose voltunk ilyen sokan! És azt kell, hogy mondjam, pont elegen vagyunk. Itt vagyunk a feltámadás idején. Atilla volt a feltámadás István volt a virágkorunk csúcsa és leszármazottai még rajta is túltettek, mert Istvánnak volt egy hibája, amit megbánt és a nép is megbocsájtott neki, ráadásul megtért újra, a keresztény hitre. Az volt a hibája, hogy felvette a Római Katolikus hitet, ami Judeo Krisztiáni hit. Mátyás volt a vég. Azóta többször is megölték ezt a népet, Trianon volt az igazi keresztre feszítés ott halt meg a nép, a Korona teste a Föld. Felapróztak minket.

Itt szeretnék egy Tamási Áron rádióbeszélgetést felidézni. Ábel Surgyélánhoz…

„Most már ide, Észak-Erdélybe a magyarok bejöttek, s őt fel akarják kérni arra… Menjen el Dél-Erdélybe és mondja meg ottan a románoknak, hogy térjenek vissza a magyar impérium alá, mert ott nem lesz nekik rossz dolguk. Hiszen, az igazságot is meg lehet szokni.”

Aki Tamási Áron elbeszélését szeretné hallani, keresse fel Youtube-on.

https://www.youtube.com/watch?v=h73nMSCRclk

 

És ha már kiirtani nem sikerült minket, mint 1500as években is próbálták. Most agybutító tevékenységet folytatnak. De most újra itt van 500 évvel Mátyás után annak az ideje, hogy végre feltámadjunk s kezünkbe vegyük a sorsunkat.

Jézus családfája

Adiabene királyság uralkodói:

Kr. u. 13-50.: V (Nagy) Abgar. majd fia követi V. Marina Kr. U, 50-57. majd őt követi fia VI. Marina Kr. u. 57-71. majd Kr. u. 71-91. VI. Abgar majd elérkezünk az ő fiához SANATURK-hoz Kr. u. 91-109. az első Szent Sólyom Koronával. Kr. u. 109- 116 VII Abgar utána nincs pontos adat. VII. és VIII Marina, VIII. Abgár 212-ben, IX. Abgar és X. Abgár Kr. u. 240- 252.! Edessa 242-től kezdve római megszállás alatt van, de a régi királyi ház tagjai nem ellenségei Rómának. Ami a fontos Sanaturk vezette be a sólymos koronát (homlokukra a szent sólymot teszi), mely egyaránt tisztelgett a Fény-Fia Jézus és édesanyja Mária Fény-Szüze előtt. Így mutatták be Adiabene-i dinasztia uralkodói, hogy Jézus-házi uralkodók.

Pósa mester krónikájából, 819-ben Eunedubelianus nevű királynak, Emese lányát vette el, Magóg király nemzetségéből származó, Ügek. Eunedubelianus vagyis Öned-beli vagyis Adia-bani. A -bani, -beni határozó esetet mutató ragok.  Tehát határozottan állíthatjuk, hogy a Jézusi Adia-Bani dinasztia leszármazottja volt Dentumagyaria királya, és Emese lánya, akitől származnak Árpád-házi királyaink. Álmostól kezdve… Emese áldott állapotba kerülése, nagyon hasonlít Szűz Mária szeplőtelen fogantatásához. Ezt a párhuzamot is észre kell vennünk.

Anonymus krónikája:

„Emese úgy látta, hogy méhéből forrás fakad és ágyékából dicső királyok származnak.”

Ismerjük Emese álmát és történetét a Turul madárról. És Álmos nevének eredetét. Ki Emese álmában fogant a Turultól.

Ezt egy zsidó-keresztény pap is tudósítja bár nagyon tapintatlanul.

„… a Hun-Magyarok >egyetlen szentje< - a Turul – akiben ők igazából Jézus urunkat látták és tisztelték - >teherbe ejtette< Emesét.”

 

 

Jézus születése és Oroszlános Rozetta

 

A „Betlehemi csillag” keletkezése a Szaturnusz a Jupiter és a Nibiru fényeiből. Sippar városából származó ékiratok. A pártus birodalomból származnak ékírással. Pártos babiloni ékírásos kalendárium. „Babiloni Kalendárium” Többféle néven is lehet nevezni. De a lényeg az, ami benne van. A „Nagy periódus” számítások.

A Jupiter nagy periódusa 427 év, a Jupiter ez alatt 36-szor kerüli meg a Napot. A Szaturnusz „nagy periódusa” 265 év volt 9 Nap körüli keringéssel. Ezt tökéletesítették. 29 Nap körüli keringésre, amely pontosan két Jupiter „nagy periódusnak” felel meg, azaz 854 év. Ugyan így a Mars 151 Nap körüli keringése 284 év. Melyet szinkronizáltak a Szaturnuszhoz s háromszorosa 852 év. Két év híján annyi, mint a Szaturnusz „nagy periódusa”.

Két évszázaddal Jézus születése előtt már tudták, hogy melyik évben fog születni. A betlehemi csillag megjelenése, vagyis a Szaturnusz és Jupiter együttállásakor. Jézus születésének évében háromszori együtt állása volt a Szaturnusznak és a Jupiternek. Mely Május 28-tól november 12-ig tartott.

A Jupiter (Jópéter) magyarázata „Mul-Babbar” „Fény Fia” „Én-Lil”-nek a csillaga. A Szent fokossal választotta el az eget és a földet. Később a szemitásodási folyamatban neve Bél, vagy Bál lett.

A Szaturnusz a Halak csillagképében pedig a „halál csillaga”. Izrael csillaga.

„A jóság, boldogság, öröm fényesen fehérlő csillagát a Halak jelében kíséri a > halál csillaga <, mely Izrael vezér csillaga.”

Három királyok Pártiából, s a jövendölés beteljesedése:

„A Mágus-hit Istenének a csillaga megjelenik Keleten – esti formában – Izrael csillaga mellett, hogy azzal együtt a > megjelenéstől a lenyugvásig < uralkodjanak az égen, és hosszú ideig együtt maradnak. Ez annak a jele, hogy egy Isteni erővel megáldott hatalmas érkezik a Földre, akit a > halálcsillag < (ezúttal Izrael csillaga) erejéből származó veszély kísér születésének pillanatától kezdve.”

A jóslat miatt mentek betlehembe a Három királyok kik maguk pártusok voltak. Csak úgy mint a megszületett Jézus.

Mivel palesztin területen született Jézus, a Galilea goyim-beli Betlehemben a Jeruzsálemi naptár adatait használva „ABU” kor születet Jézus. Az „ötödik hónap” vagyis az oroszlán csillagkép jele szerinti 3. dekanátus. Augusztus 11-től kezdődő idő.

Tehát Jézus születés napja királyhoz méltón nagy jelekkel az égen Augusztus 11. Ez a nap volt Jézus Király napja. Kedd.

Ezen kívül még más dolgok is zajlottak az égen Jézus születésekor. A Nap az oroszlán jegyének 3. dekanátusában ragyogott, a Vénusz legfényesebb csillagával a „béta Virginisszel” áll együtt, amit a Káld-Sumír csillagászat Eru idejének nevezett. Az Eru a termékenység legnagyobb ereje a Földön.

És el is jutottunk az esztergomi Árpád-oroszlánig.

 

Az Árpád oroszlán combján lévő rozetta, Jézus Királyunk születése napjára emlékeztet. Ez más nemzetnél nem maradt fenn, szóval mi tartottuk a legfontosabbnak erre való emlékezésünket.

Csak a magyarságnak van Boldog asszony ünnepe Gyümölcsoltó, Sarlós, Havas…

A Katolicizmus kénytelen volt elfogadni az ősi népünk, ősi hitét.

A nép Jézushoz csatlakozott, mert a római papok uralkodtak az országon.

De megszüntették Jézus Király napját, és helyette Szent István napot csináltak.

 

 

De akkor mi történik decemberben?

Turullu, Gurucsuny, kerecsen, Karácsony. Jézus újjászületése. A világosság győz a sötétség felett.

Dr. Badiny Jós Ferenc sumerológus professzor

Dr. Novotny nyomán a Tihanyi Apátság latin nyelvű Alapító oklevelének (1055) ún. magyar szórványai segítségével az 1970-es évek elején a párizsi Sorbonne egyetemen megtartott Orientalista Világkongresszuson fel-és elismertette a magyar- és sumer nyelv azonosságát és  azt Mah-gar vagy proto-magyar nyelvnek tartja.

„ A Dunamedencei Magyar Nép az i.u.-ni 1000. esztendő körüli időben azt a nyelvet beszélte, amit ma a nyelvtudomány SUMIR NYELV-nek nevez.”

Sumérek (Szemúr népe hibás fordítás miatt lett sumér) saját idejükben Kuh magharnak hívták magukat!

A Turul sólyom szakrális működési rendje az ősvallásunkban csak akkor érthető, ha megértjük a sumer vallásban betöltött szerepét. Ez szorosan kapcsolódik a csillagmítosz égen futó aranyszarvasához: a Naphoz. A sumerok a napot (UTU, UDU=üdű=üdő=idő) hatalmas agancsú szarvasként képzelték el, aki szarvai között a fényes napkoronggal végzi futását, így éri el pályája csúcsát Napisten havának (június) 21. napján, a teljes fény ünnepén.

Azt a napot, amelyen a leghosszabb ideig süt a nap, és amelyen a legrövidebb az éjszaka ULLU-nak nevezték.

Ennek az ellenpárját, a téli napforduló idejét, amikor a napot a rövid fény után beköszöntő teljes sötétség uralja; TURUL-nak vagy TURULLU-nak a TUR szó jelentése fiatal, vagy új. Az a „visszatérő fény” „Újfény” ünnepének. Ekkor az Égi Istennő, INANNA (Istár vagy Tündér Ilona) felesége Nimródnak (sémita nép szerint Gilgames), aki leszállt az égből, tőlük lett Hunor és Magyar, elküldte madarát IMDUGUD-ot, az Isteni Sólymot. De számos neve van még (Ízisz madara, Ningirszu, Anzu sas és az indiánok vihar madara is), hogy a holtponton segítse túl az elgyengült, térdre rogyott szarvast, SABA-t (Csaba) és az megkezdhesse, felemelkedését a sötétség honából.

Táltosaink még a XIII. században is megülték a TURUL ünnepét a téli napfordulón, kivonultak a Szent ligetbe, vagy egy tiszta forrás mellé és fiatal kerecsen sólymokat; „ráró” madarakat röptettek.

Az ezt követő három napon, ahogyan eleink mondták: „megállt a nap”, hiszen mindig az ég azonos pontján jött el a pirkadat.

PIR-KA-AN (=piros az ég kapuja), népünk még mindig így mondja: „pirkan”.

Aztán december 24-én megszületik vagy inkább újjá születik a „Világ Világossága”, a „Fény Fia”; „Új Fény” Jézus (anagrammája: ÚJ ÉSZ) és vele együtt a remény.

A nappalok hosszabbodnak, az éjszakák rövidülnek, több lesz a fény a világban.

„Az igazság tesz szabaddá benneteket.” Ezt Jézus mondja.

A Turini lepel szintén bizonyíték arra, hogy Jézus nem volt zsidó. Hanem szkíta-mahgar volt a magyar nép származásának forrása, az embertani tulajdonságok alapján. Mah- gár nyelven a Tur-an, Isten fia. Turin városban őrzik a leplet. A Turini lepel utánozhatatlan csoda. Turan, Turin…

A képre visszatérve

Az oroszlános rozetta, vagyis az oroszlán combján lévő nyolc levelű rózsa a képen jól látható. Ezen rózsaszirom a sumír- magyar hitvilágban a Fény szüze, vagy Szűz-anya jelképe. Több jelentéssel is bír.

De jelentései összekapcsolhatók. A Fény Szüze és a Fény fia mindketten akkor születtek mikor a legerősebb volt a termékenység, vagyis az ERU állapotában tehát a teremtő erő a legerősebb a Földön. Mária, Isten-várását jelzi. S ez az Isten-várás megtalálható, a mi szkíta őseinknél, de legfőképp a királyi szkítáknál. A római pápák, minket, magyarokat éppen a királyi szkítáktól származtatnak.

V. Orbán és VI. Gergely pápák, a magyarokat, a királyi szkíták utódainak nevezik.

Az Azovi-tenger környékén Kercs közelében találtak egy Szárnyas Isten-Anyát, akinek fejdísze pontosan az a rozetta, ami az esztergomi (ister-gam) oroszlánok combján látható. Az Ister szó jelentése Isten…

Nos, ennyi véletlen egybeesés nem lehetséges a történelemben. Bár bizonyos érdekeknek ez csak kizárólagosan és véglegesen véletlen.

Az Ermitázs múzeumban találhatunk sok szkítaleletet. Köztük egy kardhüvelyt s egy aranykincsleletet, melyek szintén tartalmazzák a rozettákat, oroszlánokat. A kardhüvelyen található a hitvilág ábrázolása, s azért nem a kardon, mert azt ölésre használták. S ahhoz Istennek semmi köze nem lehet.

Nergál az alvilág ura vehet el csak életet. S mikor ezen, szkíták Nergált hívták segítségül, joggal nevezték őket a csatában ellenük menők kegyetlennek, mert nem féltek semmitől és senkitől. (A Nergál szó magyar nyelvben fenn maradt nyergel szó, mikor a lovat nyergelték csata előtt. - Csak az én feltételezésem -)

De visszatérve Jézushoz ezen, szkíta őseink mind várták az Isten megszületését emberi alak öltését s ugye előre meg is jövendölték azt. Majd el is utaztak hozzá. Utazzunk hát hozzá mi is, nem testben, de lélekben.

 

 

„Mert Fény nélkül az Életfájának Magvai sem kelhetnek ki! Remélem, eljön majd egyszer az, az idő, amikor nem Mi világítunk az Igazságra, hanem az Igazság Maga világosít meg, Minket.” (Farkas Nándor)  

 

 

Gondolataimat egy idézettel zárom az „Igazság evangéliuma Nag Hamaddi könyvtárból”

"Légy saját magad vezetője és tanítója. Vezetőd: az Ész, tanítód: az Értelem. Élj ésszerűen. Az elme ereje: a Tudás. Világosítsd hát elmédet. A Fény örök lámpásként él benned."

„Tudatlanságoddal elpusztítod önmagadat.”

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://maitos.blog.hu/api/trackback/id/tr31613292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joco1234567 2013.05.21. 13:47:22

Megkerdezhetem, hogy pontosan honnan van ez az idezet?

"A mieink Szkitiájába menj el."

Koszonom!
süti beállítások módosítása